• 14 Nisan, 2024

Keyifli Bir Kahvaltının Vazgeçilmezi: Bee’o

beeo_kampanya_banner

Güvenle tüketebileceğiniz Beeo Arı Sütü, Ham Bal ve Propolis ürünleri; kullananları zinde tutar, enerji verir, üstelik %100 doğal arı sütü sayesinde beyin aktivitesini uyarıcı etkiye sahiptir. Keyifli bir kahvaltının vazgeçilmezi olmaya aday Bee’o ürünlerini mutlaka inceleyin! İşiniz zor, bakalım hangi ürünler sizin seçiminiz olacak… www.tazemasa.com

Kuruluş Hikayemiz:

Ben, Aslı Elif Tanuğur, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldum ve aynı üniversitede Yüksek Mühendis unvanını kazanarak uzun yıllar bal sektöründe bir firmada Ar-Ge ve Kalite Direktörü olarak görev yaptım. Çalışma hayatımın bu yoğun döneminde, özel hayatımda da önemli bir sorunla baş etmeye çalışıyordum. Oğlumun bir kaç ay arayla sürekli ateşi çıkıyordu ve sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım için antibiyotiklere karşı alerjisi oluşmuştu. Uzun süren arayışların sonunda doktor tarafından oğlum için tek çarenin, bağışıklığının artırılması olduğunu öğrendim. Oğlumun bağışıklığını doğal olarak güçlendirme yollarını aradığım dönemde propolis ve arı sütü ile tanıştım. Arı ürünlerinin şifasını herkese ulaştırmak ve Türkiye’de daha önce üretilmeyen propolisi yine Türkiye’de ilk kez “Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile üretmek adına, uzun yıllar birlikte çalıştığım arıcılık alanında uzman Ziraat Mühendisi Taylan Samancı ve İTÜ Gıda Mühendisliği bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapan Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu ile 2013 yılında KOSGEB destekli propolis projesi ile yola çıktık ve BEE’O markamız böylece doğmuş oldu…

Sevdiklerinize güvenle sunabilmeniz için…
Şifa olması dileklerimizle…

Screen Shot 2017-01-12 at 09.34.29

Ürün Hikayesi:

“Pro (savunma, korunma) + Polis (şehir)” kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı kovanın koruyucusudur. Arılar tarafından kovandaki mikropları yok etmek ve arı kolonisinin sağlığını korumak için kullanılır. Arılar tarafından üretilen doğal bir ürün olan propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı reçinemsi bir maddedir.

Propolis, kovandan alındığı haliyle tüketilebilir özellikte değildir. Propolisin insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve içerisindeki yararlı bileşenlerden maksimum oranda   faydalanabilmemiz için mutlaka uzmanlar tarafından özütleme işleminin yapılması gerekmektedir. Biz, Bee’o olarak 2013 yılında başlayan ve 2 yıl süren Ar-Ge projemizle propolisi insan tüketimine uygun hale getirdik ve içerisindeki yararlı bileşenlerden maksimum oranda faydalanılmasını sağlayacak özütleme yöntemini geliştirdik. Türkiye’de ilk defa üretimini gerçekleştirdiğimiz propolis için geliştirdiğimiz özütleme yöntemiyle 2016 TÜBİTAK İnovasyon Ödülü’ne layık görüldük.

Bee’o olarak Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiğimiz “Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile ürünlerimizi doğrudan sözleşmeli arıcılarımızdan temin ediyor ve kontrollü koşullarda üretimini sağlıyoruz. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünde yer alan laboratuvarımızda analizlerini yaparak, tüketicilerimize kovandan sofraya izlenebilir doğal ve sağlıklı arı ürünleri sunuyoruz. Bu anlamda, uzman deneyimli kadromuzla bilimin ışığında Türkiye’nin ilk ve tek TÜBİTAK ödüllü yerli propolisi üreticisiyiz.

Propolisi damla olarak veya arı sütü, bal karıştırarak %100 doğal ve sağlıklı, sürülebilir karışımlar halinde tüketicilerimize sunuyoruz. Karışım ürünlerinden günde 1’er tatlı kaşığı düzenli tüketerek hem kendiniz hem çocuğunuzun gün boyu zinde kalmasına yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz?

Türkiye’nin ilk ve tek TÜBİTAK ödüllü yerli propolisi…
İstanbul Teknik Üniversitesi’nden uzman eliyle… Sevdiklerinize güvenle sunabilmeniz için…

Screen Shot 2017-01-12 at 09.34.46

Tazemasa ile İşbirliğimiz:

Tazemasa ile işbirliğimiz çerçevesinde ürünlerimizi 2 yıldır www.tazemasa.com üzerinden satışa sunuyor ve böylece tüm Türkiye’ye %100 doğal ve sağlıklı arı ürünlerini ulaştırıyoruz.

Müşterilerimizden aldığımız yorumlar, bu ürünlere olan ihtiyacı bir kez daha görmek ve onlara el uzatabiliyor olmak bir hayal ile adım attığımız bu yolda bizim için kelimelerle ifade edilemeyecek kadar kıymetlidir.

Bu işbirliğiniz ile firmamıza, ülke arıcılığına ve Anadolu propolisine verdiğiniz destekten ötürü teşekkürlerimizi iletiriz…

Bee’o bal ürünlerini incelemek için: http://www.tazemasa.com/bee-o

Benzer Yazılar

Yorum Yapın