• 12 Mart, 2024

Çocuklar İçin Sağlıklı Atıştırmalıklar: Humm Organik

Çocuklar her şeyin en güzelini ve en sağlıklısını hak ediyor. Büyüme süreçlerinde yedikleri her şey onlara olumlu veya olumsuz şekilde ilerleyen zamanlarda dönmekte.  Çocukların abur cuburları çok sevdiği de yadsınamaz bir gerçek. Bu durumda annelere ve babalara çocuğunun sağlıksız beslenmesini önlemek düşüyor. Çünkü büyüme çağındaki sağlıksız beslenme aşırı kilo alımına, dikkat dağınıklığına ve hatta büyümenin gerilemesine bile neden olabilmekte. Geleceğimiz olan çocukların düzgün ve sağlıklı bir büyüme süreci geçirmesi elbette ki çok önemli.

İşte tüm bu anlattıklarımızı düşünen ve sağlıklı atıştırmalık konusunda hem kendi ailelerinde sıkıntı çeken hem de Türkiye’nin bu konuda önemli bir eksiğinin olduğunu fark eden 3 anne el ele vermiş ve 2017 yılında Humm Organik’i kurarak maceralarına başlamışlar. Öncelikli amaçları çocukların gelişimine pozitif bir katkıda bulunurken, her yaştan atıştırmalık sevenlere de hitap etmek. Hem sağlıklı, hem besleyici ürünleri en hijyenik şekilde, en üst seviyede denetimlerle üretiyorlar. Sonuçta bu ürünlerin en baş müşterileri ise kendi çocukları. Ayrıca çocukların bu sağlıklı ürünleri tercih etmesi içinde eğlenceli bir dünya kurmuşlar ürünlerinde. Paketleri incelediğinizde bu eğlenceli dünyanın sizin de hoşunuza gideceğinden eminiz. Humm Organik’te Çilekli Mini Küpler, Portakallı-Kayısılı Organik Barlar, Tarçınlı-Zencefilli Kurabiyeler, Domatesli-Pancarlı Krakerler ve daha birçok hem çocuklar için hem de yetişkinler için organik sağlıklı atıştırmalık bulabilirsiniz.

Aklınızda şöyle bir soru canlanmış olabilir: ‘’Humm Organik kullandığı ham maddeleri nereden temin ediyor?’’ Bu sorunun cevabı aslında çok basit. Tamamı organik sertifikalı ve çoğunlukla yerli ham maddelerle üretim yapıyorlar. Çünkü ham maddelerin Türkiye’de bulunabilir olması ürünün sürekliliği için de önemli. Bu işe başlarken reçeteleri bu yönde geliştirmeye ayrı bir özen göstermişler.

Bir başka konu ise hepimizin bildiği üzere atıştırmalık bisküvi tarzı gıdaların raf ömürlerinin çok uzun olmadığıdır. İşte bu sorunu Humm Organik sürekli ve taze üretim yapmaya özen göstererek çözüvermiş. Ham maddeleri de en taze zamanlarında tedarik edip, en hijyenik koşullarda üretim ve paketleme yaparak bu alanda rakiplerinden bir adım öne çıkıyorlar. Ambalajların kalitesi çok iyi bir süreçten geçtiğinin göstergesi zaten.

Ürünlerde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığını zaten söylemiştik. Ancak konu çocuklarımız olunca insan tam olarak rahat edemiyor. İsterseniz bir de ürünlerin nasıl üretildiğini kendilerinden dinleyelim. ‘’Ürünlerimizin tamamı, üretim tesisimiz ve tüm ham maddelerimiz organik sertifikalıdır. Dolayısıyla ne üretim öncesi ne de üretimde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmamaktayız.’’

Humm Organik’in sağlıklı ve doğal atıştırmalıklarını denemenizi tavsiye ederiz. Tazemasa aracılığıyla adresinize teslim edilmek üzere sadece sipariş vermenizi bekliyoruz

 

Benzer Yazılar

Yorum Yapın