• 24 Nisan, 2024

Sebze ile Makarnayı Harmanlayan Marka: Makarna Lütfen

Hepimiz ailemizi çok seviyoruz ve onların her zaman her şeyin en iyisine layık olmalarını istiyoruz. Anne ve babaların ise çocukları için her zaman ince eleyip sık dokumları gerekir. Çünkü çocuklarına doğal ve katkısız yemekler yedirmek ister. Çocuğun sağlıklı büyümesi, vücut gelişiminde sorun olmaması ve büyüme çağını iyi geçirmesi çok ama çok önemlidir. Özellikle son 15-20 yılda ise marketten veya pazarlardan aldığımız neredeyse hiçbir gıdaya güvenemez olduk. Genel olarak GDO denilen bu gıdaların ne olduğunu ve nasıl sonuçlara yol açabileceğini hepimiz bir yerlerden duymuşuzdur. Bazı gıdaların ise koruyucu veya diğer katkı maddeleri kullanılmadan uzun süre dayanamayacağını biliyoruz. Üstelik bu gıdaların içinde başka neler olduğundan da emin olamıyoruz.

Tüm bu bilgiler gözümüzün önünde dururken elbette hem kendimiz için hem de çocuklarımız için her şeyin sağlıklı olanını istiyoruz. İşte daha önce Gıda sektöründe mühendis olarak bulunan Tuğba Hanım’da aynen bizim gibi düşünmüş. Tabii annelik gibi kutsal bir görev mesleğine ara vermesine yol açmış. Ancak ilerleyen yıllarda evde kendisi hariç kimsenin kereviz, brokoli gibi sebzeleri yememesinden mütevellit sebzeyi sofralarında daha çok bulundurmak istemiş. Çocuklar içinde ne tür katkı maddelerinin olduğunu bilmediğimiz abur cuburları yiyip sağlıksız besleneceğine sebzeli makarna ve erişte gibi ev yapımı yiyecekleri yiyip daha doğal beslenebilirler. İşte Tuğba Hanım bu fikirden yola çıkarak bu tarifi ilk önce ailesinde uygulamış. Sonuç ise beğeni kazanmış. Mesleğine geri dönmek isteyen Tuğba Hanım bu vesileyle yanına birkaç arkadaşını daha alarak Makarna Lütfen markası olarak seri üretime başlamışlar.

Daha öncede dediğimiz gibi Makarna Lütfen’in en önemli amacı tabii ki çocuklar öncelikli olmak üzere insanları sağlıklı sebzelerin olduğu gıdalar ile buluşturmak. Bu ürünlerin ham maddeleri de yine kendi üretimhanelerinde hazırlanıyor, paketleniyor ve biz tüketicilerin sofralarına geliyor. Organik Pırasalı Havuçlu Makarna’dan tutun Karışık Sebzeli Erişte’ye kadar doğal ve çeşitli bir ürün yelpazeleri var. Ayrıca Organik Keçiboynuzlu Bebe Bisküvisi ve Karışık Sebzeli Tam Buğdaylı Makarna’yı denemenizi tavsiye ediyoruz.

Makarna Lütfen’in üzerinde ciddiyetle durduğu bir diğer konu ise üretim süreci. Tuğba Hanım’ın başladığı ilk günden beri titizlikle devam ettirdiği koruyucusuz, katkısız ve doğal ürünlerin üretimi bugüne kadar istisnasız devam etmiş. Makarna hamuru ve püre halindeki sebzelerin karışımından elde ettikleri ürünlerine daha sonra yine tamamen doğal çorbalarda ekleyip yollarına devam ediyorlar. İşe başladıklarından sonra ilerleyen yıllarda ise tamamen yeni ve teknolojik makinelere geçmişler. Yani şu an ürünler hem daha hızlı hem de daha fazla üretiliyor. Makarna Lütfen daha uzun yıllar organik sebzeli makarna, sebzeli erişte ve daha birçok ürünüyle sofralarınızda olmaya aday bir marka. Tazemasa aracılığıyla Makarna Lütfen’i siz de sofralarınızda deneyimleyebilirsiniz. Makarna Lütfen ürünlerini satın almak için Sepete Ekle’ye tıklamanız yeterli.

Benzer Yazılar

Yorum Yapın