• 14 Temmuz, 2024

Sara Lunkaya – Be Ferment Organic

 

Organik ve sağlıklı ürünler üretimi yapmak ilk önce çocuklarımı sağlıklı beslemekle oluştu. Eşimin hekim olması ve benim ilaç sektöründeki 12 yıllık iş tecrübemden dolayı sağlıklı beslenmek ve sağlıklı yaşamak her zaman bizim için yaşam felsefemiz oldu. 2006 yılında kızımla olgunlaşan iş fikrim 2012 yılında Mersin ‘de bir ilk olan organik ürünler satış noktasını Mersine kazandırdım.

Besin değeri yüksek sağlıklı yiyecek, içeceklere herkesin kolaylıklı erişmesini sağlamış olduk.  İlk olarak bağırsak florasına faydalı probiyotik, fermente edilmiş, Organik pancar Kvass çeşitleri, Saurkraut çeşitleri ve karışım halinde olan sirkeler, shat karışımlı içecekler ürettik. Zaman geçtikçe insanlardan gelen  ‘ çok faydalı ürünler var hangilerini nerede ne zaman kullanacağımızı bilmiyoruz’  sorularına yönelik katkısız, ilaçsız sadece bitki ve vitamin değeri yüksek süper gıdaların ekstrat haline getirerek, bu özler ile hazırladığımız karışımları piyasaya sunduk. Elde ettiğimiz karışımları şurup ve macun haline getirdik. Ürettiğimiz ürünler deneyimlenerek,  bilgi ile ihtiyaç duyanların talepleri doğrultusun da şekillendi ve emek ile özenle hazırlanmış özel ürünlerdir. Her yaştan kişinin güvenle, gönül rahatlığı ile tüketebileceği, sağlıklı ve sevgi ile ürettiğimiz ürünlerimiz kullananlarca beğenildi ve bizi organik ürünler içinde marka yaptı.

Bebekler için ürettiğimiz ek gıdalar, sindirimi kolay, bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekli vitaminler içeren organik ürünler de uzmanlaştık. Çocuklar için fiziksel ve nörolojik gelişimini sağlayacak ürünlerimizi çeşitlendirdik. Bu ürün grubumuz da organik makarnalar, tahıllar, bakliyatlar, pekmezler, baharatlar, atıştırmalıklar ile zenginleştirdik.

Özellikle son dönemde ürettiğimiz,  atıştırmayı çok seven çocuklarımız ve çocuk kalan yetişkinlerimiz için yaptığımız Dino Yummy atıştırmalıklar;  sağlıksız abur cuburlara çok güzel alternatif oldu. Dino Yummy besin değeri yüksek olmakla birlikte,   beden hücrelerini beslemek ve yenilemek için ne yiyorsak oyuz felsefesiyle yarattığım spesifik bir üründür. Dino Yummy sadece yurtiçi pazarında değil, yurtdışı pazarında da özel ilgi gördü.

Büyüyen ve büyümeye devam eden işletmemin tamamı kadın çalışanlarımızın emeği ile gerçekleştirdiğimiz bu yolculuğumuzun devamın da YİNE YENİDEN YENİ ÜRÜNLER üretmeye devam ediyoruz. Ürettiğimiz bütün ürünleri ailemize sunuyormuş gibi üretiyoruz.

Benzer Yazılar

Yorum Yapın