• 15 Nisan, 2024

Tazemasa Alışveriş Deneyimimiz Çok Yöresel Çok Taze

IMG_8132

Öncelikle daha öncede farklı internet sitelerinden tecrübelediğimiz yeni nesil mutfak gıda ihtiyaçlarının çeşitli internet sitelerinden hatta internet satışları olan yöresel çiftliklerden satın alınması olayını biz gerçekten çok sevdik.

Neden mi? Çünkü vakti dar olan ama her şeyi taze taze ve yöresel yemek isteyen kişiler için bizce mükemmel bir hizmet. Ne zamandır özlemini duyduğumuz lezzetlerin bir tıkla evimize getirilmesi muhteşem hatta çoğumuz çeşitli yörelere yaptığımız gezilerimizde mutlaka o yörenin en meşhur lezzetini almadan dönmeyiz, Birileri gelecek olursa da mutlaka hususi isteriz. İşte tam bu noktada böyle alternatiflerin olması her zaman bu lezzetlerin  ulaşılabilir olmasını ve evimize kadar bir tıkla taşınmasını sağlıyor. Tabi ki yine gittiğimiz yerlerin lezzetlerini seçip getirmenin yeri apayrı ama böyle olunca her zaman sağlıklı taze ve yöresel tatlar ile yemeklerimizi tatlandırma fırsatımız oluyor.

Gelelim tazemasa.com dan nasıl sipariş verdiğimize ?

İlk olarak Taze Masa’yı Instagram da farkettik ve hemen denemek istedik. Sipariş vermemizin en temel nedeni Sevgili Refika ‘ın Narlı Tarifler kitabı ve yanında 5 Kg Nar’ın kampanyalı fiyatının 19.90 olması idi. Hatta sadece Refika’nın kitabı ve Narları satın almak için girdiğimiz Taze Masa’da ilk alışveriş indirimi olduğunu fark ettik. Sipariş alt limiti 50 TL idi. Toplamda 75 TL lik alışveriş yapınca 25 TL indirim uygulanacaktı bunun için Ödeme kısmına geldiğimiz de  Hediye Çeki kodu yazan kısmına “ilkdeneyim” yazmamız yeterli olacaktı. Biz bu fırsatı kaçırmayarak Taze Masa’nın diğer lezzetlerini de tatmak için siparişimizi verdik 🙂

Neler Aldık ?
Refika’nın Narlı Tarifler Kitabı ve 5 Kg Nar
Bursa yöresinden Güveçte Taze Köy Yoğurdu 1 Kg
Havuç Beypazarı 500 Gram
Bir Demet Pazı Yalova
Antalya, Finike Sıkmalık Portakal 1,5 Kilo
Kandıra Pırasa 1 Kg
Kastamonu Taşköprü Sarımsak 250 gram
Dana Kontrafile Büftek 500 Gram
Ödeme seçeneklerinin arasında kapıda kredi kartı ile ödeme de mevcut ve en güzel yanı siparişiniz ertesi gün seçeceğiniz saatler arasında adresinizde olması. Biz saat 09:00 – 13:00 arası teslimatı seçtik ve paketimiz tam o saatler arasında adresimizde idi. Hatta yanında hediye olarak çok kullanışlı bir mutfak önlüğü ve  Yoga dergisini de hediye olarak yolladılar. Taze Masaya sipariş vermeden önce ödeme seçenekleri için danışmak için iletişim bölümünde ki mail adreslerine mail attık ve hemen geri dönüş aldık ki bu da bizim için artı puan oldu.
Ve Refika’nın Narlı Tarifler Kitabı ve 5 Kg Nar 😉
IMG_8145
Biz tazemasa.com alışverişimiz den gerçekten çok memnun kaldık ve şunu söylemek isteriz ki blogumuzda memnun kalmadığımız hiç bir şeyi sizlere tavsiye etmemek bizim ana prensiplerimizden bir tanesi. O yüzden Taze Masa’yı içimiz rahat bir şekilde sizlere tavsiye ediyoruz. Üye olup ilk siparişinizi verirken 25 TL indirim sağlamak için ödeme kısmında ki Hediye Çeki  kodu alanına “ilkdeneyim” yazmayı unutmayın. Sevgilerimizle…
Kaynak:

Benzer Yazılar

Yorum Yapın