• 15 Nisan, 2024

Mutfağıma Sağlık Geldi!

tazemasa-mutfagima-saglik-geldi1
İlk defa Tazemasa’dan alışveriş yaptım ve bu güzel deneyimimi, sizlerle paylaşmak istiyorum.

Günümüzde artık televizyonu her açtığımızda, mutlaka en az bir kanalda sağlıklı beslenme ve organik gıdalar üzerine konuşan bir uzmana rastlıyoruz.

Sanırım sağlıklı bir şekilde yaşamı sürdürebilmenin yolunun; sağlıklı beslenmekten geçtiğini insanoğlu olarak yine, yeni ve yeniden keşfetmeye başladık.

Ben de uzun zamandır bu konular ile ilgiliyim ve büyük şehirde yaşayan ve haftanın büyük bir bölümünü çalışarak geçiren bir kadın olarak taze, sağlıklı ve organik ürünlere en kolay nereden ve nasıl ulaşabileceğimin derdindeydim.

Bu uğurda farklı satın alma alternatifleri denediysem de; kâh aldığım ürünlerin elime düzgünce ulaşması konusunda, kâh ise satın aldıklarımın kalitesinden memnun olamama gibi konularda sıkıntılar yaşamış ve bir türlü aradığımı bulamamıştım.

Taa ki Tazemasa.com ile tanışana kadar!

Tazemasa ile ilk alışveriş deneyimim
tazemasa-mutfagima-saglik-geldi2Siteyi açıp baktığımda ferah, renkli ve kullanışlı tasarımı öncelikle bana kendimi iyi hissettirdi ve evet buradan güvenle alışveriş yapabilirim diye düşündüm. Sonrasında ise sitede var olan geniş ürün yelpazesine biraz göz attım ve gerçekten her kategoride en kaliteli ve seçkin ürünleri bir araya topladıklarını gördüm.

Bu da beni oldukça memnun etti, çünkü tek bir siteden alışveriş yaparak; pratik bir şekilde, birçok farklı ürünün en tazesine ve kalitelisine ulaşabilecektim.

Günümüzün modern ve meşgul insanını düşünürsek; elmanın tazesini şuradan, peynirin en lezzetlisini buradan, zeytinyağının en hasını ise oradan alayım diye; dikkatini, emeğini ve bütçesini birçok farklı yere yönlendirme lüksünün olmadığını fark edersiniz.

Tazemasa.com evimizde ihtiyaç duyacağımız kahvaltılıktan meyve – sebzeye, etten süt ürünlerine, tahıllara, baharatlara ve zeytinyağlarına kadar hemen her ürünü bünyesinde barındırıyor; bu nedenle çok işlevsel bir site, kullanıcısına zaman kazandırıyor ve en iyiyi sunuyor.

Ben siteden kahvaltılık olarak ev yapımı mis gibi reçeller, organik yumurtalar, lezzetli mi lezzetli peynirler; meyve ve sebze olarak taptaze mandalina, elma, kestane, patlıcan ve karnabahar; et olarak ise organik tavuk ve kıyma satın aldım.

Bu ürünlerin yanı sıra keçi yoğurdu, biberli makarna, pirinç, kavanozda domates rendesi ve zeytinyağı gibi ürünler de alışverişimin içerisinde mevcuttu.

Satın aldığım ürünler hemen ertesi gün, özel kutusu eşliğinde ve Tazemasa’nın kendi dağıtım elemanlarınca mümkün olabilecek en taze ve özenli şekilde kapıma kadar getirildi.

Yiyeceklerin hepsi, Tazemasa’ya özel doğa dostu kâğıt ambalajlar ile paketlenmişti ve kocaman bir koli kutusunun içerisine beli ki özenle yerleştirilmişlerdi; çünkü tek bir ürünüm de dâhi ne bir akma ne bir ezilme kesinlikle yoktu, hepsi sapasağlam bir şekilde mutfağıma kadar kısacık bir sürede ulaşmışlardı.

Ambalajları çok sevimli, doğal ve profesyonel bulduğumu, teslimatın hızına ise hâlâ hayret ettiğimi belirtmeden geçemeyeceğim.

Satın aldığım ürünlerle, hafta sonu eşime güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım ve gerçekten de her şeyin en doğalını ve en lezzetlisini seçerek yemenin keyfine vardık birlikte. Bu çiftlik yumurtası mı, peki bu peynir de mi organik diye sorup durdu eşim lezzetli lokmaları bir biri ardına yerken!

Fiyatlar makul mü, ürünler taze mi?
Tazemasa’dan alışveriş yapmanın bir diğer artısı da sitede satılan ürünlerin fiyatlarının gayet makul oranlarda olması. Öyle bir peynire afakî rakamlar ödemedim sevgili okuyucular, lezzetli ve kaliteli bir beyaz peynire ederi kadar ödedim ve bir tüketici olarak bu fiyatların gayet uygun oranlarda olduğunu gözlemledim.

Elbette taze meyve ve sebzeye hızlı bir şekilde kapınıza kadar ulaştırmanın küçük bir ek maliyeti oluyor semt pazarlarına oranla, ama bu rakam asla bütçenizi yoracak cinsten değil!

Ayrıca Tazemasa.com, ağır pazar arabalarını veya kocaman market poşetlerini yorgun argın evinize kadar taşımaktan ve “belim yine çok ağrıdı” demekten kat be kat daha memnun edici ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor!

Üstelik Tazemasa’nın adından da anlaşıldığı gibi, sattığı ürünler konusunda tazelik iddiası var; o nedenle satın aldığım ürünler çürük çarık çıkar mı diye üzülmenize de hiç gerek yok. Bizzat kendi deneyimimden yola çıkarak, yaptığım birçok alışveriş içerisinde tek bir kötü diyebileceğim ürüne dâhi denk gelmediği sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu mutlu alışveriş hikâyesinin ardından şimdi sevdiğim eşime dostuma, Tazemasa’yı öve öve bitiremiyorum; istiyorum ki herkes pratik bir şekilde doğal ve kaliteli yiyeceklere ulaşabilsin ve böylece iyi beslenerek sağlıklı bir hayat yaşasın.

Bilhassa çalışan hanımlara, sağlıklı beslenmek için en doğal ürünlere ulaşmak ve pratik ve kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyenlere mutlaka Tazemasa’ya uğramalarını öneriyorum.

Elmanızın gerçekten Amasya’dan, portakalınızın Antalya’dan ve tavuğunuzun gerçek bir çiftlikten geldiğini bilerek yediğinizde; inanın tükettiklerinizin keyfine daha çok varacaksınız!

Benzer Yazılar

Yorum Yapın