• 26 Ağustos, 2024

Plant Factory

Plant Factory Ürünleri, Mevsiminde ve Taze Beslenmek İsteyenlerin Tercihi tazemasa’da!

Doğa dostu teknolojilerle kurduğu tarım arazileriyle sağlıklı ve besleyici bitkiler yetiştiren Plant Factory, 2014 yılından bu yana kentsel üretimi mümkün kılan tarım uygulamaları geliştirmeye devam ediyor. Şehrin göbeğinde kurduğu dikey tarım arazileriyle aromatik bitkileri verimli bir şekilde üreten Plant Factory’nin ürünlerine herkes şimdi de, “İyi ye, iyi yaşa” mottosuyla müşterilerine mevsimsel ve taptaze ürünler sunan tazemasa’dan ulaşabilecek.

 Teknoloji ve bilimin avantajlarından yararlanarak, ticari ölçekte, yıl boyunca %95 daha az su tüketimi ve metrekare başına 315 kat daha fazla verimlilikle üretimlerini gerçekleştiren Plant Factory, aromatik bitkilerin verimli üretimi için gereken araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yürütüyor. Önemli yatırımlar yaptığı bu çalışmalarla Plant Factory, geleceğin tarımını şekillendirmeye imza atacak uygulamalar geliştirmeye devam ediyor.

Tazeliğiyle deneyenlerin vazgeçilmezi olan, pestisit içermeyen sağlıklı Plant Factory ürünleri ise artık, 2012’den beri her şeyin en sağlıklısı ve tazesini sunan satış platformu tazemasa’da.   Doğal meyve-sebzeler, lezzetli kahvaltılıklar, organik sertifikalı ürünler, peynir çeşitleri ve kuruyemişler gibi geniş bir ürün portföyünde hizmet veren tazemasa’da, Plant Factory’nin özel paketleme sistemiyle tazeliğini koruyan Lolorosso, Lolobionda, Kale, Renkli Pazı, Fesleğen, Reyhan, Roket Roka, Pak Choi, Mizuna gibi ürünleri yer alacak.

Plant Factory’nin en taze ürünleri, Tazemasa platformu iş birliğiyle tek tıkla kapıya gelirken, tüketiciler de tazemasa’nın müşterilerine sunduğu avantajlı fiyatlardan yararlanabilecek.

Tazemasa’nın ürünlerini incelemek ve sipariş vermek için https://www.tazemasa.com/plant-factory-485  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

Yorum Yapın