• 14 Nisan, 2024

Freeze Fresh ile Sağlıklı Atıştırın!

Hızla akan modern hayat beraberinde yeme içme alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Geleneksel ve daha sağlıklı yemek yeme alışkanlıklarımız, günümüzün temposuna ayak uyduramadı. Bu nedenle bizler de daha hızlı, hızlı olduğu kadar sağlıksız bir tüketim alışkanlığının içinde bulduk kendimizi. Tüm bunlar olurken taze meyveler de gündelik hayatımızdan iyice çıktı. Meyveler yalnızca hasta olduğumuzda veya kilo vermemiz gerektiğinde aklımıza gelen alternatif yiyecekler haline geldi.

Oysa ki meyveler, sağlıklı bir yeme alışkanlığının başında gelmektedir. Sadece meyve mi? Yetişkin bir bireyin günde ortalama 400 gr. meyve ve sebze tüketmesi gerektiğini söylüyor araştırmalar. Peki, günlük koşuşturma içerisinde gerçekten buna zaman veya imkân bulabiliyor muyuz?

Bir Ermenek markası olan Freeze Fresh de işte yola tam buradan çıkmış. Hayatımızı bu noktaya getiren teknolojiyi, bu defa bizim sağlığımız için kullanarak, pratik ve her zaman taze meyve – sebzeler üretmiş, günümüzün hızlı temposunda yaşayanlar için sağlıklı bir enerji kaynağı olmuştur.

Astronotların uzay görevlerine uzun ömürlü ve sağlıklı gıdalar götürmesi için geliştirilen Freeze Dry teknolojisini kullanan Freeze Fresh, kontrollü tarım faaliyetlerinden elde edilen meyve ve sebzeleri sağlıklı atıştırmalıklara dönüştürüyor ve doğayla yeniden bağlantı kurmamıza yardımcı oluyor.

Dondurularak kurutulan meyve ve sebzeler besin değerlerinin %97’sini korurken; hacminden, kokusundan ve tadından hiçbir şey kaybetmiyor.

Yaşamın her anında, her yerde keyifle tüketebileceğiniz Freeze Fresh, hayatın hızına sağlık katmak isteyen herkes için tazemasa.com’da sizleri bekliyor.

Benzer Yazılar

Yorum Yapın