• 24 Nisan, 2024

Enfes Tattaki Şekersiz Reçelleri İle CHIAmore tazemasa’da!

Sebze ve meyve konusunda doğru üreticilerle çalışmaya ne kadar özen gösteriyorsak, hazır gıda ürünleri için de aynı özeni gösteriyoruz. Ne yediğimizin önemli olduğunu biliyor ve işinin ehli üreticilerin ürünlerini tercih ediyoruz. CHIAmore da bahsettiğimiz iyi üreticilerden.

Sahiplerinden Tuğba Hanım’ın merakı ve yüksek lisans tezinin sonucunda ortaya çıkan bir ürün oldu. Ürünleşmesi aşamasında üniversite hocası ve arkadaşları katıldı. Tam bir ekip çalışması! Tez ile birlikte bizler için sağlıklı mı sağlıklı bir ürün yarattılar. İşte diğer detayları;

Şekerin zararlarını artık tartışmaya bile gerek yok fakat lezzeti de bir o kadar tartışmasız. Bu, hayatınızdan şekeri çıkarınca lezzeti de çıkaracağınız hissi yaratabilir. CHIAmore, bu hissin ne kadar yanlış olduğunu enfes tattaki şekersiz reçelleri ile kanıtlıyor.

CHIAmore; büyük titizlikle çalışan gıda mühendisleri ekibi ile doğru kıvamda, damakları şenlendiren, sağlıklı reçeller üretmek için canla başla çalışıyor. Çocuğuna her şeyin en iyisini yedirmek isteyen bir anne hassasiyeti ile hazırlanan reçeller, kahvaltılarınıza sağlıklı lezzet dokunuşları yapıyor.

İsminde geçen CHIA, chia tohumundan geliyor. Kusursuz kıvamdaki reçellerinin sırrı da burada yatıyor. Omega-3 bakımından zengin olan chia ile bir sihirbaz edasında üretim yaparak, tatlı ve sağlıklı kelimelerini bir araya getiriyorlar. Titiz bir denetim altında, 70 derece sıcaklığı aşmadan kaynattıkları reçellerde herhangi bir zararlı kimyasala rastlamak mümkün değil. Meyveler ise, işini özenle yapan çiftçilerin mahsulleri… Bunların her biri, büyük emeklerle harmanlanarak şekersiz hayatın güzel olduğunu kanıtlıyorlar.

tazemasa olarak, sağlıklı ve temiz beslenmeden yanayız. Ve beslenme konusuna bizim gibi yaklaşan Tuğba Hanım ve benzer markalarla iş birliği yapmaktan, onların daha fazla insana ulaşmasına aracı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Benzer Yazılar

Yorum Yapın