• 14 Nisan, 2024

Süt Rüyası Süt Reçeli

İspanya ve Güney Amerika’nın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan süt reçeli, ülkemizde de Ege ve Trakya bölgesinde sıkça tüketilen bir reçel türüdür. Eskiler, bu reçeli iyi bilir fakat genç ve orta yaş jenerasyon son birkaç yıldır tanıyor.

Süt reçeli; süte eşlik eden ateş ve sabırla birlikte yapılıyor. Süt Rüyası markası, tüm hijyenik koşullara özen göstererek, sevgiyle hazırladığı bu enfes lezzeti sizlerle buluşturuyor.

Markanın kurucusu Öznur Apaydın Arıkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Meslek Yüksek Okulu Süt ve Ürünleri Bölümü’nden mezun olmuş bir süt teknikeridir. Uzun yıllar farklı firmalarda deneyimlerini arttırdıktan sonra İŞ-KUR ve Halk Eğitim Müdürlüğü altında meslek edindirme kurslarında eğitmenlik yapmıştır.

2017 yılında kurmuş olduğu markası Süt Rüyası ile rüyalarını gerçekleştirmiş ve herkesin ulaşabileceği ev yapımı süt reçelleri üretimine başlamıştır. Sadece süt reçeli üretim ve satışıyla sınırlı kalmayıp; markasının çatısı altında kurduğu atölyesinde peynir yapımı eğitimi de vermektedir.

İçerisinde katkı maddesi olmadan hazırlanan Süt Rüyası Süt Reçeli, sabah kahvaltılarında kullanılan sürülebilir kakao kremalarına iyi bir alternatif oluşturuyor. Ayrıca; pastalarda ara krema olarak, keklerde sos olarak kullanabilirsiniz. Sütlü tatlıların içine ekleyerek kıvamını ve lezzetini arttırabilirsiniz. Meyveler eşliğinde fondü hazırlayabilirsiniz. Kısacası, süt reçelini, ağzınızı tatlandırmak istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Süt Rüyası güvencesiyle hazırlanan ürünlerde pancar şekeri kullanılmaktadır. Kıvam arttırıcı ya da katkı koruyucu gibi etken maddeler bulunmamaktadır. Süt yağının lezzetli etkisini damağınızda hissettirecek Süt Rüyası Süt Reçellerini tazemasa ekibi olarak çok sevdik ve çok beğenerek tüketiyoruz , size de tavsiye ederiz.

Benzer Yazılar

Yorum Yapın