• 14 Nisan, 2024

Suhbel & Yurdakul Özdoğan – Green Amour Zeytinyağı

 

Doğaya saygılı ve yarınlara sorumlu’ bakış açısıyla tüm üretim süreçlerinde teknolojik ve dijital tarım uygulamalarını doğal tarım ile buluşturarak hem yurt içinde hem de yurt dışında sürdürülebilir bir başarı hedefleyen Green Amour Manisa Salihli’deki 600 dönüm zeytinliklerinde bulunan 22.500 ağacı ile iyi bir zeytinyağı üreticisi. 2022 yılında Salihli Organize sanayide bulunan kendine ait tesislerde üretim süreçlerini gerçekleştiren marka çok sayıda kalite ödülünün de sahibi.
Zeytinlerin yetiştirilmesinden toplanmasına; sıkımından ambalajlanmasına kadar tüm sürece gereken özeni gösteren markanın tüm ürünleri , soğuk sıkım yöntemiyle üretiyor; çelik tanklarda azot gazı altında saklanıyor, tazeliğini ilk günkü gibi korumak için de koyu renk cam ve teneke şişelerde satışa
sunuluyor. Tüm ürünlerinin kusursuzluğunu uluslarası akreditasyonu olan laburatovarlara ait Analiz sonuçları ile belgeleyen marka ülkemiz Türkiye başta olmak üzere; Japonya, İtalya, İngiltere, Arjantin, Yunanistan, İsrail ve Kanada’da yer alan uluslararası platformlarda 10 kalite ödülüne layık görülmenin gururunu yaşıyor.
Uzun yıllar kurumsal hayatta başarı ile çalışmış Özdoğan ailesinin girişimi olan Green Amour ‘’Yeşili doğadan lezzeti aşkan ‘’ sloganı ile sağlıklı ve lezzetli zeytinyağı tüketmek isteyenlerin sofralarına misafir oluyor.

Green Amour Ailesi, İnsana ve doğaya duyduğu saygı ile ekolojik dengeyi korumayı önemsiyor, İyi tarım uygulamaları ile doğanın en şifalı bitkilerinden zeytini işleyerek, sizler için en lezzetli ve sağlıklı hali ile ödüllü zeytinyağları üretiyor.

Benzer Yazılar

Yorum Yapın