• 24 Nisan, 2024

Lezzetli Smoothie Tarifleri

 

Lezzetli Smoothie Tarifleri

Hem lezzetli hem de kolay hazırlanışıyla zayıflamak isteyenlerin hayatında önemli bir yer tutan smoothie son zamanlarda oldukça tercih edilen bir besin oldu. Biz de sizler için evde kolayca yapabileceğiniz ve lezzetine doyum olmayan smoothie tarifleri hazırladık.

Ödem Atıcı Yeşil Smoothie

Tüm malzemeleri blender’dan geçirerek hazırlayacağınız bu smoothie, şişkinlik hissini hafifletiyor ve yalnızca 150 kalori. Daha mayhoş bir tat isterseniz yeşil elmalı smoothie de hazırlayabilirsiniz. Tarçınla da  çok yakışıyorlar.

Tatlı İsteğini Bastıran Smoothie (Simbiyotik)

Tüm malzemeleri blender’dan geçirin. Simbiyotik smoothie, kefirin güçlü probiyotik etkisiyle bağırsak mikrofloranızı destekleyecek ve hareketliliğini düzenlemede size destek olacaktır. Unutmayın ki güçlü bağırsak güçlü bağışıklık demek. Ayrıca çilek ve az miktarda bal ile tatlı isteğinizin önüne küçük bir kalori ile geçmiş olacaksınız.

Diyet Smoothie Tarifi

Gün içinde yemek yemeye fırsatı olmayanlar için bire bir olan bu tarifte, tüm malzemeleri blender’dan geçirerek hazırlayıp yanınıza alabilir bir ana öğünde tercih edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/aile/galeri-diyet-dostu-5-lezzetli-smoothie-tarifi-41628614/7

 

 

Benzer Yazılar

Yorum Yapın