• 24 Mart, 2024

2017 Yılının En Trend Besinleri

2017-trend-besinleri

2016 yılında trend olan tohumlar 2017’de yerini yeşilliklere bıraktı. Peki bu yeşillikler neler…

Yeşillikler Yeşil sebzelerle beslenmeye başladığınız zaman, doğal bir şekilde sizi hasta eden yiyecekler yavaş yavaş diyetinizin dışında kalacaklar.Yeşil sebzeleri hayatımızın düzenli bir parçası yapmamız çok önemlidir. Bu senenin en trend besinleri hiç şüphesiz yeşillikler olacak.

Geçen yıl chia tohumu ve tahıllar trenddi.Bu yıl yerini bol yeşillikli tariflere bırakıyor.

Mor Gıdalar
Bu yıl mor gıdalar besin değeri ve lezzetleri bakımından trendler listesinde üst sırada yerlerini alıyorlar.

Havuçlu Yoğurtlar
ABD’de popüler olan havuçun eşlik ettiği yoğurtlar 2017’nin yiyecek trendleri arasında.

Kaktüs Suyu
Kaktüs suyunun bilinen en büyük faydası, oldukça güçlü bir antioksidan olması ve böylece vücudumuzu toksik atıklardan kolayca temizleyebilmesi. Ayrıca oldukça güçlü bir C vitamini kaynağı olması nedeniyle meyve yemeyi çok sevmeyenler az miktarda tüketerek bol oranda C vitamini elde edebiliyorlar. Bütün meyve sularını sollayacak olan kaktüs suyu vitamin açısından oldukça yüksek ve lezzet bakımından şahane tadıyla en trendlerde.

Pastalar ve Dondurmalar
2017 menüsünün tatlı kısmında pastalar ve dondurmalar öne çıkıyor. Lezzetli pasta tariflerinizi rafa kaldırmak yerine yemek listenizin en başına koymalısınız. Bilinenin aksine kalorili gıdalardan uzak durmak yok.Bu yıl kalorili ve oldukça lezzetli pasta ve dondurmalar en trendlerin arasında.

Hindistan Cevizi
Besin değeri,lezzeti ve son zamanlarda modellerin en sık kullandığı besin olan hindistan cevizi 2017 yılının en trend besinlerinden.

Renkli Sebze ve Meyveler
Veganları mutlu edecek bu trend ile sofralarınız yeniden şekillenecek.Masanızda ve yemeklerinizde kullanacağınız renkli sebze veya meyveler bu yıl öne çıkıyor.

Kaynak:

http://mahmure.hurriyet.com.tr/foto/diyet-fitness/2017-yilinin-en-trend-besinleri_41468

Benzer Yazılar

Yorum Yapın